Devlet soylu küheylandır, muhannesler binebilmez!

Türkiye, Asya'nın en doğusunda Avrupa'nın en batısında yer almanın kazandırdığı jeostratejik öneminin bilincinde bir yönetime kavuşmanın meyvelerini devşiriyor.Asya ile Avrupa arasında köprü...

Türkiye, Asya'nın en doğusunda Avrupa'nın en batısında yer almanın kazandırdığı jeostratejik öneminin bilincinde bir yönetime kavuşmanın meyvelerini devşiriyor.

Asya ile Avrupa arasında köprü olmanın avantajını akıllıca kullanıyor.

Ne batıya teslim olan ne doğuya kapağı atan değil, her iki dünya ile dengeli bir politika izleyerek dünyayı kendisine hayran bırakıyor.

Türkiye BM'nin atması gereken adımları atarak tahıl koridoru ve esir takası gibi uluslararası başarılara imza atmış olmasına rağmen kimi çevreler Suriye Meselesi gibi bölgesel konularda Türkiye'yi kendilerince köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar.

Dün ABD'nin Arapça yayın yapan el-Hurra televizyonunda katıldığım programda bir kez daha bu gerçekle karşılaştım.

Türkiye'yi karalamak için bir dizi iddiayı gündeme getiriyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.857 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.324 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 328 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar