Darbecilerin hedefindeki tek okul!

Bir siyasi partinin kayıtlı üyesi olmasa da, o siyasi partinin amansız savunucusu kimi medya mensupları kendilerini tarafsız göstermeyi pek severler.Tarafsız görünürler ama bal gibi taraftırlar ve destekledikleri siyasi partiye toz...

Bir siyasi partinin kayıtlı üyesi olmasa da, o siyasi partinin amansız savunucusu kimi medya mensupları kendilerini tarafsız göstermeyi pek severler.

Tarafsız görünürler ama bal gibi taraftırlar ve destekledikleri siyasi partiye toz kondurmak istemezler, hatta zaman zaman sertleşirler, kırmızı çizgi bile ilan ederler.

Aynı şekilde kimi araştırmacılar da vardır ki bal gibi taraftırlar ama destekledikleri partinin en ateşli savunucusu oldukları halde tarafsız olduklarını iddia ederler.

Ve maalesef kimi akademisyenler de vardır ki bilimden akıldan mantıktan saygıdan bahsederler ama aslında toplumun bir kesiminden nefret ederler, ön yargı ile hareket ederler.

FİKRİ DEĞİŞTİ Mİ?

“İmam Hatip’ten mezun olanlar bakın karşımıza cinsi sapık, sahtekâr, ahlaksız olarak çıkıyor” ifadesi de, tarafsız görünen ötekine saygılı olduğunu söyleyen bir akademisyenin aslında gerçek kanaatini açığa vurduğu bir söylemdir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar