DAEŞ’le en ciddi biçimde mücadele eden tek ülke Türkiye’dir

Hayvan boğazlar gibi insanları bıçakla kesen, demir kafesler içinde yakan, tank paletleri altında ezerek öldüren ve yaptıklarının tamamını İslam adına yaptığını savunan bir örgütün...

Hayvan boğazlar gibi insanları bıçakla kesen, demir kafesler içinde yakan, tank paletleri altında ezerek öldüren ve yaptıklarının tamamını İslam adına yaptığını savunan bir örgütün İslam’a ne kadar zarar verdiğini varın siz takdir edin.

Kimi Müslümanları bile dinden soğutan bu örgütün bir de İslam karşıtlarına verdiği argümanları düşünün.

Arkasında bir takım karanlık güçler olmasa bile bu örgütün İslam’a zarar vermediğini söyleyecek akl-ı selim birini bulmak mümkün mü?

***

İşin garibi sırtını terör örgütüne dayamış kimilerinin ellerine bulaşmış olan masum kanlarını görmeyip TC hükümetini bu örgüte destek vermekle suçluyor olmasıdır.

Daha da garibi hiçbir terör örgütüne destek vermeyen birilerinin de kimi paralel unsurların nüfuz ve tesiriyle kendi hükümetini ve devletini bu örgüte destek vermekle itham ediyor olmasıdır.

Birilerine duydukları nefreti kendi devletlerine zarar verme pahasına istismar etme durumu!

***

Oysa bu örgüt piyasaya çıktığı günden itibaren devletimiz onu terör örgütü olarak ilan etmiş, yetinmemiş 30 Ekim 2013 tarihli resmi gazetede bu kararını yayınlayarak tescillemiştir.

Buna rağmen özellikle paralel yapı ve Türkiye yönetimine muhalif  Arap basını ve bilhassa Suriye merkezli yayınlar Türkiye’yi teröre destek vermekle itham etmişlerdir. Suriye rejiminin gözünde tüm Suriyeli muhalifler terörist olduğu için Türkiye’nin Suriye muhalefetine verdiği desteği teröre destek olarak algılamaktadırlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar