Cumhurbaşkanını halkın seçtiği sistem parlamenter sistem değildir!

Altılı masa dün bir kez daha toplandı ve anayasa değişikliği teklifini kamuoyuna açıkladı.Normalde, anayasa değişikliğinin seçmen üzerinde etkili olması beklenir. Altı partinin bir araya gelerek...

Altılı masa dün bir kez daha toplandı ve anayasa değişikliği teklifini kamuoyuna açıkladı.

Normalde, anayasa değişikliğinin seçmen üzerinde etkili olması beklenir.

Altı partinin bir araya gelerek anlaştığı teklif bırakın seçmen üzerinde bir heyecan oluşturması haber programlarını bile etkilemedi.

Oysa altı partinin ülkenin geleceğiyle ilgili hazırladığı ortak teklif gündemin tek maddesi olmalıydı, olamadı, hatta sokak hayvanlarıyla ilgili haberler bile altılı masanın teklifinden daha fazla dikkat çekiciydi.

Altılı masa, toplumun acil çözüm bekleyen problemleriyle ilgili ortaya seçmeni etkileyecek bir teklif koymayı bir türlü beceremedi.

Medyaya baktığınızda da muhalefetin çözüm önerilerinden ziyade aralarındaki anlaşmazlıkların daha yoğun ilgi gördüğünü mülahaza edersiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar