Çıkın artık Atatürk'ün arkasından!

Birileri sürekli Atatürk'ün arkasına sığınarak ve onu kendi fikirlerine kalkan ederek dine ve dindarlara saldırmaya devam ediyorlar.Hakikaten bilerek bilinçli bir şekilde Atatürkçülük yapan ve başkalarına...

Birileri sürekli Atatürk'ün arkasına sığınarak ve onu kendi fikirlerine kalkan ederek dine ve dindarlara saldırmaya devam ediyorlar.

Hakikaten bilerek bilinçli bir şekilde Atatürkçülük yapan ve başkalarına saygıyı elden bırakmayanlarla konuşulur tartışılır aynı masaya oturulabilir.

Ama tarih bilmeyen Atatürk'ü bilgiye dayalı olarak tanımayan ve fakat onu dine ve dindarlara karşı silah olarak kullananlarla konuşmak dahi boşa vakit tüketmektir.

Bu tipler her fırsatta Atatürk'ün üzerinden dindarlara saldırmayı adet edinmiş Donkişotlardır. Onları kendi hallerine bırakmak en isabetli yoldur.

En son boksta Avrupa şampiyonu olmuş bir delikanlının Donkişotluğuna şahit olduk.

İsmi lazım değil ama kazandığı maç sonrası ettiği lafa bakar mısınız?! Diyor ki:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.327 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 329 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar