‘Bırakın bu ayakları!'

Ana muhalefet partisi kurulduğu günden bu yana kendisini milletin üstünde konumlandıran, milleti eğitilmesi gereken medeniyetsiz bir güruh olan gören, kendilerini milleti adam etmeye memur bir sınıf olarak addeden bu yüzden de millete...

Ana muhalefet partisi kurulduğu günden bu yana kendisini milletin üstünde konumlandıran, milleti eğitilmesi gereken medeniyetsiz bir güruh olan gören, kendilerini milleti adam etmeye memur bir sınıf olarak addeden bu yüzden de millete tepeden bakan, milletin seçtiklerini de daima küçük gören ve seçilse dahi onların meşruiyetini sorgulayan bir anlayışa sahip.

CHP zihniyeti derken bunu kastediyoruz. CHP'li olmadığı halde aynı kafa yapısına sahip kesimler de bu zihniyetin bir parçası.

Tek parti döneminde bir ulus yaratma projesi başlattılar ve milletin tarihiyle milli kültürüyle ilgili tüm bağlarını koparmaya yönelik icraatlar yaptılar.

Onca baskıya ve yasağa rağmen millet bu dayatmalara boyun eğmedi, ilk fırsatta bu zihniyeti sandığa gömdü.

Lakin o zihniyeti taşıyan bürokrasi sayesinde kurulan vesayet sistemi 2010 referandumuna kadar sürdü. (2010'da CHP yönetiminin kaset komplosuyla batının maşası FETÖ'ye teslim olması da tesadüf değildir!)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar