Asrın ihaneti paralel yapı

FETÖ Lideri hakkında kamuoyunu çeyrek asır önce ikaz eden ilk isim Kadir Mısıroğlu idi.  Gençlik  yıllarımızın  Kadir ağabeyi sansürsüz  ve  korkusuz...

FETÖ Lideri hakkında kamuoyunu çeyrek asır önce ikaz eden ilk isim Kadir Mısıroğlu idi. 

Gençlik  yıllarımızın  Kadir ağabeyi sansürsüz  ve  korkusuz konuştuğu için birçoğu onu abartıyor zannediyordu. Aslında abartmıyordu,  o bildiği doğruyu dobra dobra söyleyen biriydi.

Ben zaman zaman Kadir ağabeyi ziyaret ederim.  En son Şubat ayında ziyaret etmiş 26 Şubat 2016 günü  bu ziyaretimle ilgili bir yazı da yazmıştım.

Geçen hafta Cuma günü yine ziyaret etmek istedim. Yalnız gitmeyeyim diye dostum kültür ve medeniyet tarihçis i Dursun Gürlek’i  aradım.  Meğer o da  ‘Bugün Resul  gelse de  Kadir ağabeye gitsek’ diye geçirirmiş  içinden!

Tevafuk..

Bu sefer özellikle gitmek istedim çünkü 15 Temmuz işgal  teşebbüsünden sonra değerlendirmelerini merak ediyordum.

Çünkü  Kadir ağabey  sonradan uyananlardan değildir. O  çeyrek  asır boyunca FETÖ  tehlikesine  işaret eden, işaret etmekle kalmayıp kamuoyunu yayınlarıyla  bilgilendirmeye  çalışan bir şahsiyettir.

Kadir ağabey ‘Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri’ isimli kitabında FETÖ liderinin dini düşüncelerini ele almış, paralel devlet yapılanması ortaya çıkınca da geçen  sene ‘Asrın İhaneti: Paralel Yapı veya F. Gülen’in Günah Galerisinden Sayfalar’ (Sebil Yayınevi 0216.553 51 51) adıyla müstakil  bir eser daha yayınlamıştı.

272 sayfalık bu eseri şahsın ihanetini ispat eden belgelerle zenginleştirmişti.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar