Artık Türkiye AB’ye değil, AB Türkiye’ye muhtaç

Başta Almanya olmak üzere eğer batı arkasında durmasaydı PKK terörü bu kadar azmazdı. Yüzlerce aranan teröriste sığınma hakkı, oturma izni ve hatta çalışma ruhsatı veren Almanya PKK’nın mali...

Başta Almanya olmak üzere eğer batı arkasında durmasaydı PKK terörü bu kadar azmazdı.

Yüzlerce aranan teröriste sığınma hakkı, oturma izni ve hatta çalışma ruhsatı veren Almanya PKK’nın mali destek konusunda da en önemli kaynaklarından biri.

Şüphelileri arasında PKK’nın da bulunduğu Ankara katliamının hemen arkasından Merkel’in alelacele Türkiye’ye gelmesi manidar!

***

İki yüzlülüğün bu kadarına pes doğrusu. Hem tescilli PKK’lılara himaye sağlıyor hem de PKK’nın kendi ülkesinde de terör örgütü olarak kabul edildiğini söylüyor!

Türkiye’nin Kürtlerle bir sorunu varmış gibi bir de “Kürtlerle tekrar barışın” gibi bir laf etti galiba. Oysa sorun Kürtlerle değil, sorun terör örgütü PKK ile. Barışın derken de bize PKK ile barışın demeye getiriyor. Kendileri El-Kaide ile DAİŞ ile barış masasına oturuyormuş gibi.

***

Devlet ricali tabii ki diplomasi gereği görüşecek dinleyecek, konuşacak, müzakere edecek. Ama ben bir vatandaş olarak Merkel’in açıklamalarından doğrusu rahatsız oldum.

Açıklamalarına dikkat edin sorulan sorulara verdiği her cevabın arasında mutlaka mülteci sorununa temas ediyor. Aklı fikri mültecilerde.

Bölgede teröre verdikleri desteğin acısını mülteciler kapıya dayanınca daha yeni hissettiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.326 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 328 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar