Anayasal güvence daha mantıklıdır!

Son bir ayda yaşananlar bize Başkan Erdoğan'ın küresel çapta bir lider olduğunu, tabii ki Türkiye'de de rakipsiz olduğunu ayrıca muhalefetin ava giderken avlandığını gösterdi.Tahran zirvesi, Balkan ziyaretleri...

Son bir ayda yaşananlar bize Başkan Erdoğan'ın küresel çapta bir lider olduğunu, tabii ki Türkiye'de de rakipsiz olduğunu ayrıca muhalefetin ava giderken avlandığını gösterdi.

Tahran zirvesi, Balkan ziyaretleri, Şangay teşkilatı, BM ve Avrupa Siyasi Topluluğu'ndaki rahat tavırları, kararlı duruşu ve verdiği mesajlarla Başkan Erdoğan'ın küresel bir lider olduğunu bütün dünya tekrar gördü.

Dış dünyadaki bu tablonun Türkiye tablosu olduğunu dolayısıyla her vatandaş için onur duyması gereken bir tablo olduğunu bilmem hatırlatmam gerekir mi?!

Hatırlatsam da değişen bir şey olmayacak. Çünkü muhalefetin takdir etmek bir yana sırf Erdoğan husumeti sebebiyle eleştirdiğini görüyoruz.

En ilginci de ana muhalefetin kendi tabanının ve destekçilerinin bile rıza göstermediği çıkışlarıyla kendi ayağına kurşun sıkıyor olması.

Başörtüsüne yasal güvence gerekçesiyle büyük bir iş başardığını zannederken yediği golden bahsediyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar