Akşener istifa etmelidir!

Akşener'in Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, bir apartheid devleti olan İsrail'in bebek katili Siyonist başbakanına benzetmesi kabul edilebilir bir siyasi dil değildir. Hani irticalen sarf etseydi, o cümleyi sürçü lisan etti...

Akşener'in Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, bir apartheid devleti olan İsrail'in bebek katili Siyonist başbakanına benzetmesi kabul edilebilir bir siyasi dil değildir.

Hani irticalen sarf etseydi, o cümleyi sürçü lisan etti maksadı aşan bir ifade kullandı diye yorumlayabilirdik. Kaldı ki sürçü lisan bile olsa maksadını aşan bir ifade bile olsa her hâlükârda âkil bir siyasetçinin özür dilemesi gerekirdi.

İrticalen değil yazılı metinden okuduğu için bu ifadenin oraya maksatlı yerleştirildiği anlaşılıyor. Hadi diyelim metin yazarları Akşener'e böyle bir kumpas kurdular; tecrübeli siyasetçi dedikleri Akşener'in bu oyuna gelmemesi gerekirdi.

Hadi gözünden kaçtı diyelim.

O takdirde farkına varınca özür dilemesi gerekirdi.

Hâlâ bir özür duymadık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 481 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar