ABD ve batı hem destek veriyor hem kınıyor!

Terör olayları sıradan adli vakıalar değil. Her terör örgütünün bir siyasi hedefi ve  her terör olayının bir siyasi mesajı vardır. PKK terör örgütü bağımsız bir Kürt...

Terör olayları sıradan adli vakıalar değil. Her terör örgütünün bir siyasi hedefi ve  her terör olayının bir siyasi mesajı vardır.

PKK terör örgütü bağımsız bir Kürt devleti  kurmayı hedefliyordu. Sonraları bu hedefinden vazgeçtiğini ilan etti.

Ne idüğü belirsiz bir demokratik özerklik söylemiyle harekete demokratik bir veche görüntüsü verdi.

Bu kılıf altında siyaset yapmak üzere sonuncusu HDP olan çeşitli partiler kurdu.

Ve HDP şu anda Türkiye’nin üçüncü siyasi partisi konumuna yükseldi.

***

80 milletvekili gibi fevkalade önemli bir siyasi güce kavuştu. Bu siyasi güç ile Türkiye partisi olma yolunda mesai sarf etmesi beklenirken arkasını terör örgütüne dayadığını ilan eden, Birleşik Kürdistan kurmayı hedeflediklerini açıklayan, yer yer devletin valisini kaymakamını tanımayıp öz yönetim ilan eden ve sonunda kanlı terör eylemlerine açıktan destek veren bir parti çıktı karşımıza.

80 milletvekiline sahip bu parti demokratik gücü devreye sokarak silahları susturması beklenirken tam da seçimlerden sonra terör eylemleri tırmanmaya başladı.

İmralı’yı kaale alan yok!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar