Vergi ve SGK borçlarına yapılandırma gelecek mi?

Bir süredir basında da vergi barışına ilişkin haberler yazılmaya ve konuşulmaya başladı. Zaman zaman bu köşeden bizim de okur taleplerini ve beklentilerini aktardığımız konulardan birisi olan vergi ve sosyal güvenlik barışı...

Bir süredir basında da vergi barışına ilişkin haberler yazılmaya ve konuşulmaya başladı. Zaman zaman bu köşeden bizim de okur taleplerini ve beklentilerini aktardığımız konulardan birisi olan vergi ve sosyal güvenlik barışı ekonomi açısından büyük önem taşıyor.

Hem iş insanları ve STK’ları, hem de ekonomi yazarları kapsamlı bir vergi barışının gerekliliğinden bahsediyor.

Esasen tüm ülkeleri ciddi şekilde etkileyen COVID-19 sebebiyle yaşanan ekonomik zorluk döneminin piyasalara ve işletmelere etkilerini azaltmak amacıyla uzun bir süredir iş dünyasından bu yönde talepler geliyor.

Gerçekten de COVID-19 pandemisi, Rus uçağının düşürülmesi krizi, 15 Temmuz hain darbe girişimi, Rahip Brunson krizi, TL’ye saldırı ve kur manipülasyonu gibi nedenlerle ekonomide finansman dengesi bozulan ve ekonomik zorluk yaşayan işletmelerin tahsilat ve satış kabiliyetlerinin düştüğü görülmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 182 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 286 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar