Sahte müfettişlere dikkat!

Sahte polis, sahte hâkim, sahte MİT'çi derken vatandaştan menfaat elde edilecek her meslekte olduğu gibi SGK ve İş Müfettişlerinde de zaman zaman sahte müfettiş furyası oluyor.Yine öyle bir dönemdeyiz, maalesef cezalar...

Sahte polis, sahte hâkim, sahte MİT'çi derken vatandaştan menfaat elde edilecek her meslekte olduğu gibi SGK ve İş Müfettişlerinde de zaman zaman sahte müfettiş furyası oluyor.

Yine öyle bir dönemdeyiz, maalesef cezalar yetersiz veya caydırıcı olmadığı için de bitecek gibi görünmüyor. En kısa zamanda bu tür kamu görevlisini taklit eden suçlar için de ağır yaptırımlar getirilmezse önüne geçilecek gibi değil.

SSK ve SGK'da başmüfettiş olarak görev yaptığım dönemlerde de yaygın bir sahte müfettiş furyası vardı, maalesef şimdi de çok yaygın. Hatta artık çağrı merkezi kurup dolandırıcılıkta çağ atladıklarını bile söyleyebiliriz.

Çalışma Bakanlığında Baş İş Müfettişi olduğunu söyleyen dolandırıcıların bıraktığı numarayı aradığınız zaman ''Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mevzuatları Danışmanlık Merkezi'' veya ''Çalışma Bakanlığı İş Teftiş Müdürlüğü'' olarak santral açılıyor, ''İş Müfettişleri Derneğinin İştirak Şirketi'' olarak kendilerini tanıtıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 182 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 286 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar