Sahipsiz köpekler sokakta mı yaşasın?

Bir süredir sokak hayvanları konusunda adeta akıl tutulması yaşıyoruz. Enteresan bir şekilde sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlar gündemde başköşeye yerleşti. Toplumda sokakta yaşasın diyenlerle, hayvan...

Bir süredir sokak hayvanları konusunda adeta akıl tutulması yaşıyoruz.

Enteresan bir şekilde sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlar gündemde başköşeye yerleşti. Toplumda sokakta yaşasın diyenlerle, hayvan barınaklarında yaşasın diyenler olduğu gibi uyutulsun diyenler de olunca gerilim arttı.

Esasen bu konuda toplumsal hassasiyetin fitilini ateşleyen Ramazan Bingöl ''Bir çocuğumuzun daha zarar görmesine tahammülümüz kalmadı!'' diyerek konuya bakışını dile getirdi.

Ramazan Bingöl diyor ki; ''Herkesin sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşama hakkı Anayasa'mızın 56'ıncı maddesinde yer alıyor ve devam ediyor:

Çevreyi geliştirmek, çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek devletin ve vatandaşların ödevidir.

Türkiye'de sahipsiz başıboş köpek popülasyonu önlenemez bir şekilde katlanarak artıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 179 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 149 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 277 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 165 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 267 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar