İyilikte Beyazay

Geçtiğimiz günlerde, engelli haklarıyla ilgili çalışmalarından dolayı kamuoyunun yakından tanıdığı TBMM 22. Ve 23. dönem İstanbul milletvekili Lokman Ayva'yı Genel Başkanı olduğu Türkiye...

Geçtiğimiz günlerde, engelli haklarıyla ilgili çalışmalarından dolayı kamuoyunun yakından tanıdığı TBMM 22. Ve 23. dönem İstanbul milletvekili Lokman Ayva'yı Genel Başkanı olduğu Türkiye Beyazay Derneği'nde ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldım, istişarelerde bulunduk.

Gerçekten çok etkileyici faaliyetleri ve özellikle görme engelliler için yaptıkları olağan üstü çalışmaları ve çabalarından dolayı tebrik etmek istiyorum.

Beyaz Ay Nedir?

Beyaz renklerin birleşimi olarak kabul edildiğinden iyilikte, güzellikte ve doğrulukta insanların bir araya gelmesi. Ay ise hem kendi medeniyetimizin sembolü, hem de misyon olarak ışığı kendinden olmayan, başka bir kaynaktan aldığı ışığı yansıtarak aydınlığa ihtiyacı olanların karanlıklarını aydınlatıyor. Beyazay da bir kuruluş olarak ihtiyacı olan ile imkanı olanlar arasında bir aracıdır. Tek cümle ile ''Cehaletten, sıkıntılardan müteşekkil karanlıklara doğan bir hilaldir.'' 30 yaşındadır.

Beyazay ke

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 182 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 286 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar