EYT'de çözüm yolları

Geçen hafta EYT konusundaki yazımıza okurlarımız çok ilgi gösterdi.EYT'de ciddi bir toplumsal beklenti var.EYT konusunun nasıl çözüleceği henüz netleşmemiş olmakla birlikte aşağıda...

Geçen hafta EYT konusundaki yazımıza okurlarımız çok ilgi gösterdi.

EYT'de ciddi bir toplumsal beklenti var.

EYT konusunun nasıl çözüleceği henüz netleşmemiş olmakla birlikte aşağıda yazdığımız formüller masada.

EYT konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız kıymetli hocam Prof. Dr. Vedat Bilgin zaman zaman gelişmeleri paylaşıyor ve çözüm konusunda çalışan bir ekibi var.

EYT'lere yönelik çözüm olabilecek önerilerden birisi de yurtdışında Finlandiya, Almanya gibi bazı ülkelerde örneği olan kesintili erken emeklilik modeli.

Daha önce emekliliğine kaç yıl kalmışsa her yıl için yüzde 5 düşük maaşı kabul edenlere veya emekliliğe yaş şartından kaç yıl kalmışsa hesaplanacak bedelin peşin ödenerek hemen emeklilik modeli uygulanabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 179 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 149 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 279 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 166 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 267 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar