EYT'de çözüm ne zaman?

Son zamanlarda EYT konusunda toplumsal beklentiler arttı. Gündemin ilk sıralarında EYT ve çözüm beklentisi var.EYT konusunda daha önce basında dillendirilen kesintili erken emeklilik hakkı, Almanya-Finlandiya modeli gibi farklı...

Son zamanlarda EYT konusunda toplumsal beklentiler arttı. Gündemin ilk sıralarında EYT ve çözüm beklentisi var.

EYT konusunda daha önce basında dillendirilen kesintili erken emeklilik hakkı, Almanya-Finlandiya modeli gibi farklı formüller Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr Vedat Bilgin hocamızın açıklamaları ile masadan kalktı.

Gündemde tek formül var, o da Türkiye modeli.

Bakanlık ve SGK bu konuda mutfak çalışmasını büyük bir titizlikle yürütüyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin hocamız önceki gün özellikle ''Tek bir formül üzerinde duruyoruz; ama henüz sonuçlandırmadık. EYT Aralık ayı gibi gündeme gelir'' dedi.

Dolayısıyla bütçe görüşmeleri sona erdiğinde Aralık ayında EYT ile ilgili hazırlanacak kanun tasarısının 2023 Ocak ayından itibaren TBMM tarafından ele alınması ve komisyonlarda üzerinde çalışılmasını bekliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 182 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar