Çalışma hayatına “Bilge Bakan”

Son günlerde çok konuşulan Kabine Değişikliğine sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan noktayı koydu. Ayrıca uzun zamandır dile getirilen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler ...

Son günlerde çok konuşulan Kabine Değişikliğine sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan noktayı koydu. Ayrıca uzun zamandır dile getirilen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bölünmesi ve Ticaret Bakanlığındaki nöbet değişimi ile birlikte üç değerli bakanımız görevi devraldılar.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere ikiye ayrıldı. Böylece daha sinerjik ve çözüm odaklı hizmet imkânı olacak.

15 yıl bünyesinde görev yaptığım ve yetişmeme büyük katkısı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın tekrar kurulması yanında, ayrıca Bakanlık görevine hocam, ağabeyim, büyüğüm, çalışma ve sosyal güvenliğin duayen hocası sayın Prof. Dr. Vedat Bilgin'in getirilmiş olması da ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Bilge Bakan Vedat Bilgin hoca hem alandan ve sahadan deneyimli bir uzman ve hem de duayen bir akademisyen.

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler F

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 182 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 286 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar