Part-Time çalışanları unutmayın!

Okurumuz Engin beyden bir mail aldım, oldukça samimi ve kanayan bir yaraya parmak basması sebebiyle de isteklerini yazıma aldım.  Diyor ki Engin bey, “Resul Üstadım, yazılarınızı okuyarak aydınlanıyoruz...

Okurumuz Engin beyden bir mail aldım, oldukça samimi ve kanayan bir yaraya parmak basması sebebiyle de isteklerini yazıma aldım. 

Diyor ki Engin bey, “Resul Üstadım, yazılarınızı okuyarak aydınlanıyoruz teşekkürler. Çevremizden duyduğumuzu derledim topladım yazıyorum, tekrardan. Okullar üniversiteler açıldı, masraflar için gençler, part-time çalışmaya yöneldiler yarım ay çalışıp 800 lira kazanıp geçinebilmeleri için.

Part-time çalışanlar konusunda iş dünyasını aydınlatmanızı kanun yönetmelik yargı kararı ışığında, rakamsal örneklendirerekten yazmanızı öneriyorum, tekrardan. 2 yazınızı kapsar bu konu zaten.

Part-time çalışanlar mağdur, garip, hakları gasp altında. Haklarını da, ne yapacaklarını da bilmiyor çoğu genç.

Kimler: part time çalışanlar, fakir, gen&cc

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 182 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 286 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar