Emeklilere yeni haklar

Emekliler ülkemizin geçmiş yıllardaki kalkınma ve büyümesinin baş aktörleri, ekonominin en iyi gözlemcileri olduğu gibi aynı zamanda her seçim döneminin gözde seçmenleridir. Dolayısıyla 24...

Emekliler ülkemizin geçmiş yıllardaki kalkınma ve büyümesinin baş aktörleri, ekonominin en iyi gözlemcileri olduğu gibi aynı zamanda her seçim döneminin gözde seçmenleridir.

Dolayısıyla 24 Haziran seçimlerinde de emeklilerin sandıkta oyları belirleyici oldu.

Türkiye son 16 yılda emekli haklarının iyileştirilmesi için önemli adımlar attı.

Emekli vatandaşların ve hak sahiplerinin refah seviyeleri yükseltildi, huzurlu ve sağlıklı yaşamaları için eylem planları devreye sokuldu.

Ak Parti seçim bildirgesinde yılda iki kez Ramazan ve Kurban Bayramlarında 1.000’er TL emekli ikramiyesi vermeyi taahhüt etti. Bunun yanında emekli olduktan sonra ticari faaliyette bulunan emeklilerin BAĞ-KUR Sosyal Güvenlik Destek Primi borçları silinecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu borçları nedeniyle emekli olamayan BAĞKUR&rsq

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 179 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 149 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 279 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 166 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 267 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar