Askerlik ve kanundan doğan çalışma

Türkiye son yıllarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde varoluş mücadelesi veriyor. Afrin operasyonuyla birlikte ülkemizin gündeminde birlik ve beraberliğin üst düzeye...

Türkiye son yıllarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde varoluş mücadelesi veriyor. Afrin operasyonuyla birlikte ülkemizin gündeminde birlik ve beraberliğin üst düzeye çıktığını görüyoruz.

Türk devlet geleneğinde ordu-millet anlayışı vardır. 15 Temmuz’da FETÖ’cü hainlere tokadı indiren halkımız şimdi de askerlik şubeleri önünde bir çok vatandaşımız gönüllü askerlik için sıraya girmiştir. Esas itibariyle İş kanunlarımızda gönüllü askerlikle ilgili bir düzenleme yapılmamıştır. Ancak dileyen işverenler bu sürede ücretli veya ücretsiz izin kullandırabilir.

Biz de bugün askerlik ödevi dışında manevra veya herhangi bir nedenle silâhaltına alınan vatandaşlarımızın durumlarını açıklayalım istedik.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 183 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar