Amerika’dan müttefik olur mu?

Amerika için dostluk düşmanlık kavramları ya da yakınlık uzaklık ölçüsü kendi çıkarıdır... Evrensel değerler, insani yönelimler, hukuk, temel haklar onlar için teferruattır. Geri...

Amerika için dostluk düşmanlık kavramları ya da yakınlık uzaklık ölçüsü kendi çıkarıdır...

Evrensel değerler, insani yönelimler, hukuk, temel haklar onlar için teferruattır.

Geri kalmış ülkelerdeki toplumlar, insanlar onları pek enterese etmez.

Mesela... Arakan müslümanlarıyla ilgili Amerika’dan ses duyan, söz duyan, protesto duyan var mıdır?

Filistin kendi topraklarına esaret yaşarken Amerika, İsraillilerin dertlerini, problemlerini dünya kamuoyuna sunar...

Garip olan ve gittikçe atom bombasından daha etkili hale gelen yaklaşımlarından biri de Sam’ın İslam dinini terörle özdeşleştirme operasyonudur.

Amerika menşeli kimi televizyonlarda belgesel program adı altında islam ve müslümanlar canilikle, insan dışı uygulamalarla, eski çağ desenlerle aynileştirilmektedir.

Bu algı gün geçtikçe yaygınlaşmaktadır.

Amerikalılar bunu, bu kara propagandayı bilinçli bir şekilde yürütmektedirler.

Peki, Müslümanlar bu eylem karşısında ne yapmaktalar?

Amerika’nın müttefiki olmayan Müslüman ülke var mı?

Bir ya da bir buçuk ülke sayabilirsiniz... Lakin Amerika onları da zapturapt altına almaya başladı... Müttefikler listesine bütün müslüman ülkeleri almış görünüyor...

Bir tarafta İslama hakaret et, müslüman topluluklarını “insanlık dışı ”ilan et, sonra petrol uğruna menfaat isteriğiyle yalandan resimler ver... Mutluluk resimleri.

Aymazlık içindeyiz.

Amerikalılar için dostlar, müttefikler, SAM Efendiye hizmet edenlerdir. Düşmanlar ise bu çarka, zulüm ve adaletsiz çarkına çomak sokanlardır.

Adamın Deaş’ı bitirmek gibi bir amacı yoktur. Ama Türkiye’nin başına bela sararak PKK’nın Suriye koluna silah, cephane vermek gibi bir kurnazlığı söz konusudur.

Türkiye’yi bu bölgede zayıf düşürmek, Ortadoğu’ya yönelik planlarını rahat uygulamak, uyda yeni devletçikler oluşturmak için çaba sarf ediyor.

Amerika, Amerikalılığını yaparken, bizler ne yapıyoruz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Derin devlete ihtiyaç var mı? 26 Aralık 2017 | 418 Okunma 28 Şubat Darbesi sanal mıydı? 23 Aralık 2017 | 307 Okunma Müslümanların ahvalinin beyanıdır 22 Aralık 2017 | 165 Okunma Sistemin dayanılmaz ağırlığı 19 Aralık 2017 | 132 Okunma Yeni bir dünyanın eşiğinde… 16 Aralık 2017 | 145 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar