Amerika amerikalıları düşünür

Son dönemlerde, Amerika ile yaşanan krizler, proplemler gündemi işgale devam edince, sömürgeci zihniyetlerin ne menem şey olduklarına bir kez görmüş oluyoruz. İki kutuplu dünyadan, bir buçuklu bir dünyaya evrilirken...

Son dönemlerde, Amerika ile yaşanan krizler, proplemler gündemi işgale devam edince, sömürgeci zihniyetlerin ne menem şey olduklarına bir kez görmüş oluyoruz.

İki kutuplu dünyadan, bir buçuklu bir dünyaya evrilirken, Amerika’nın başına buyruk davranışları, her yere burnunu sokma alışkanlıkları, toplumlara sarsmaya devam ediyor.

Durmadan silah üretiyor Amerika… Rusya .

Stokları eritmek için farklı coğrafyalarda didişmelerin, kavgaların, savaşların eksik olmaması gerekiyor.

Barış ve sükûnet, silah üreticileri için mutsuzluk havalarıdır.

Herkes elindeki silahları farklı guruplara ve ülkelere satıyor… Satmakla kalmıyor, onları kışkırtıyor, yönlendiriyor… Bulanık suya sokuyor.

Rusya bir tarafta harıl harıl silah satıyor, Amerika öbür yanda… Almanya ve Fransa silah üretim ve satış yarışından geri kalmak istemiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Derin devlete ihtiyaç var mı? 26 Aralık 2017 | 418 Okunma 28 Şubat Darbesi sanal mıydı? 23 Aralık 2017 | 307 Okunma Müslümanların ahvalinin beyanıdır 22 Aralık 2017 | 165 Okunma Sistemin dayanılmaz ağırlığı 19 Aralık 2017 | 132 Okunma Yeni bir dünyanın eşiğinde… 16 Aralık 2017 | 145 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar