Yine zirve, yine...

Kaçıncıdır... Bu da geldi, - yine - geçiyor işte. Yapılacak açıklamalardan - yine - öğreneceğiniz o şaşmaz bilgiyi, ben şimdiden size özetleyeyim: - Faydalı bir görüşme olmuştur. İki...

Kaçıncıdır... Bu da geldi, - yine - geçiyor işte. Yapılacak açıklamalardan - yine - öğreneceğiniz o şaşmaz bilgiyi, ben şimdiden size özetleyeyim:

- Faydalı bir görüşme olmuştur. İki ülkenin dost ve müttefikliği tekrar teyit edilmiştir. İşte o kadar.

*

Bu zirve, Joe Biden için iyi bir spor... Hem de hoşça vakit. Ne olacak ki? ABD Başkanlığı’nı 1 dönem yapıp çekilecek zaten... Onun da 6 ayı gitti, geriye 3 buçuk yılı kaldı. Bir daha seçilme gibi bir derdi yok. Oh ne rahat... TIR dolusu hata yapsa bile, ödeyeceği bir fatura yok. Seçmene vereceği bir hesap da yok. Keyfe keder bir başkanlık işte. Sayfiyedeymiş gibi.

*

Türk tarafı öyle mi? Bütün muhalefet mevzilenmiş, Erdoğan’ın tökezlemesini bekliyor. “Ah bir taviz verse de tepesine çöksek” diye bekliyor. Türkiye’nin hezimete uğramasından mutlu olacaklar. Seçim malzemesi peşindeler. Eh, Joe Biden abileri de onlara elbet bir iyilik düşünüyordur. Ne de olsa o Millet İttifakı’nın bir üyesi sayılır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar