Tanıyalım

Madem seçimi seçimden evvel kazandılar... Madem bu kadar emin ve ciddiler... Madem yuvarlak masada mutabakata vardılar... Madem taksimat işi de tamam. Öyleyse Bakanlar Kurulu’nu da açıklasınlar... Yeni hükümetin üyelerini...

Madem seçimi seçimden evvel kazandılar... Madem bu kadar emin ve ciddiler... Madem yuvarlak masada mutabakata vardılar... Madem taksimat işi de tamam. Öyleyse Bakanlar Kurulu’nu da açıklasınlar... Yeni hükümetin üyelerini artık tanıyalım.

*

Öyle ya, ülkeyi 6 ayda düzlüğe çıkaracak olan zevat, muhakkak ki liyakat sahibi, değerli insanlardan oluşuyordur. Millet, şimdiden tanısın bu kadroyu ki, büyük bir moralle gitsin sandığa. Siz seçimi seçimden evvel kazanıyorsunuz da kabineyi niye seçimden sonra’ya saklıyorsunuz? Açıklayın.

*

Bilsek fena mı? Mesela... İçişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı kimdir? Mesela... Hangi âdil zat Adalet Bakanı’dır? Dünyaca tanınmış hangi uzman, Dışişleri Bakanı’dır? Göğsünüzü gere gere açıklayın... Dünya Ekonomisi’nin harika çocuğu Ali Babacan gibi bir yıldız, başka hangi ülkede var?

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 337 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 267 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 306 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 206 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 334 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar