Pazar notları

Önce Abdulkadir Selvi’ye selam. Uğradığı mesleki iftirayı, şiddetle kınıyorum. Selvi, ustalığı gereği, buna gülüp geçmek varken, iftirayı atan zatı, ispata davet ediyor. İlahi Selvi. Yahu o zat...

Önce Abdulkadir Selvi’ye selam. Uğradığı mesleki iftirayı, şiddetle kınıyorum. Selvi, ustalığı gereği, buna gülüp geçmek varken, iftirayı atan zatı, ispata davet ediyor. İlahi Selvi. Yahu o zat, 10 yıldır hangi lafını, hangi iddiasını ispatlamış ki?

Şimdi geçelim pazar notlarına... Hem AB, hem ABD... İkisinden de yaptırım bekliyorduk. AB, teğet geçti, işi marta bıraktı... Avrupalı aslında biliyor haklı olduğumuzu ama galiba üslubumuza takılıyor. Hani, onların hasmane tutumlarına bakıp, ara sıra bağırıyoruz ya... Naziler, faşistler, ırkçılar falan diye... İşte Avrupalı, buna bozuluyor. Peki peki. Bütün mesele bu ise kolay... Biz de marta kadar sinirlerimize biraz hakim oluruz, vesselam.

ABD yaptırımına gelince... Ona söyleyecek laf bulamıyorum. Ama bizim gibi sağlam bir müttefike bile reva gördüğü şu muameleye bakarak, ABD’nin diğer müttefikleri de yarın öbür gün başlarına neler gelebileceğini bir düşünsünler diyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar