Pazar notları

Kimse anlamazlığa gelmesin. HDP’nin bulunduğu siyasi blok, İYİ Parti’nin ilkelerine uygun bir blok değil. Bahçeli, Meral Akşener’e bunu söylemek istiyor. Orada ne işin var demeye getiriyor. Efendim Bahçeli ne...

Kimse anlamazlığa gelmesin. HDP’nin bulunduğu siyasi blok, İYİ Parti’nin ilkelerine uygun bir blok değil. Bahçeli, Meral Akşener’e bunu söylemek istiyor. Orada ne işin var demeye getiriyor. Efendim Bahçeli ne karışıyor? Karışır. Her milliyetçi karışabilir. Hele Bahçeli için bir vatani görevdir bu.

Yaptığı çağrının eve dön kısmı, sanırım nezaketen söylenmiştir. Asıl mesaj: - Oradan ayrıl. Ayrıl da nereye gidersen git. İster Cumhur İttifakı’na katıl, ister bağımsız, bağlantısız müstakil bir parti ol... Ki Akşener’e esas yakışan budur.

Gerçi Akşener, HDP hakkındaki fikrini defalarca açıklamış, bu ittifaka gayet mesafeli durmuştur ama yine de fevri davranmamış, gemileri yakmamıştır... Tabii CHP de HDP ile İYİ Parti arasında bir tercih yapamamıştır. Hâlâ da yapamadı. Yapacağa da benzemiyor. Hatta HDP’ye daha meyilli gözüküyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar