Özel bir dönem

Gazete okuyucuları ve TV izleyicileri, Suriye muhabbetinden bıkmışlardır sanırım. Ama ne çare? - Mecburiyetten. Gündem böyle. Para piyasaları, çarşı pazar, ev ekonomisi dahil her şey, aynı gündemin esiridir....

Gazete okuyucuları ve TV izleyicileri, Suriye muhabbetinden bıkmışlardır sanırım. Ama ne çare?

- Mecburiyetten. Gündem böyle. Para piyasaları, çarşı pazar, ev ekonomisi dahil her şey, aynı gündemin esiridir. Bütün köşe yazıları, hep Suriye üzerine. Televizyonlarda bütün haber ve yorumlar, hep Suriye Suriye. Biz bile bıktık. Okuyucular bıkmaz mı?

Farkındaysanız iç siyaset gayet sakin... Hiç alışmadığımız biçimde gayet ölçülü ve dikkatli bir üslup görüyoruz. Birkaç sapık hariç, kimse bağırıp çağırmıyor. Hükümet muhalifleri bile frene basmışlar, tam bir yurtsever duruş sergiliyorlar.

Peki, böyle oldu diye, demokrasi mi kısıtlandı? Nesi kısıtlandı? Söylemek istediği sözü olup da söylemeyenlere aşkolsun. Hakaret etmeden, suç işlemeden eleştiri yapmayı belki bu vesileyle öğreneceklerdir. “Mehmetçiğin hatırı var.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar