Ne hoş olur

İster misiniz Joe Biden iyi bir “Türk Dostu” çıksın? Yoo, o kadar değilse bile, ister misiniz Türkiye’ye gayet sıcak ve adaletli davransın? İster misiniz taze bir başlangıç yapsın ve beyaz bir sayfa...

İster misiniz Joe Biden iyi bir “Türk Dostu” çıksın? Yoo, o kadar değilse bile, ister misiniz Türkiye’ye gayet sıcak ve adaletli davransın? İster misiniz taze bir başlangıç yapsın ve beyaz bir sayfa açsın?

Niye olmasın? Pekâla mümkün. Belki de Biden, sırf Türkiye’ye değil, bütün dünya ülkelerine sevgiyle yaklaşacaktır... Ne biliyorsunuz? Belki de ‘büyük devlet”in büyüklüğünü sergileyecektir. Ne biliyorsunuz? Dünyadaki Amerikan karşıtlığını belki de sempatiye dönüştürmek için bir misyon üstlenecektir.

Rüya mı görüyorum? Hayal mi kuruyorum? Ne ise ne. Ama şurası muhakkak ki Amerika’nın böyle bir rüzgara ihtiyacı var. Bu dünyada süper de olsan, nefret edilen bir ülke olarak yaşamak ne fena şey. Etrafa korku salmak yetmez. Ayrıca da saygı telkin etmek lazım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar