Müzisyenler

Onlar korunma - kollanma falan değil, mesleklerine dönmek istiyorlar. Onlar destek falan değil, yüce bir aşkla bağlandıkları müziğe dönmek istiyorlar... Hayata, sevgiye, hakka, hukuka ve helal ekmeğin piştiği fırına...

Onlar korunma - kollanma falan değil, mesleklerine dönmek istiyorlar. Onlar destek falan değil, yüce bir aşkla bağlandıkları müziğe dönmek istiyorlar... Hayata, sevgiye, hakka, hukuka ve helal ekmeğin piştiği fırına dönmek istiyorlar. Müzisyenler, ince ruhlu insanlardır, onlara bahşiş veya harçlık vermek kimin haddi? Devlet, önce bunu bilmeli ve müzisyene öyle yaklaşmalıdır.

128 milyar dolar tartışması halkı hiç enterese etmedi... Ama 10 bin dolar maaş denince “Kim bu adam, ne parası bu” diye herkes dikildi. Niye? E çünkü, vatandaş, imkansıza değil, bâri mümkün olana çene yoruyor.

Dikkat ederseniz 15 Temmuz’a hâlâ darbe girişimi diyoruz. Olmaz... Öncesine ve sonrasına bakıyorum da girişim kelimesi çok masum kalıyor.

.........

Eğer 15 Temmuz başarıya ulaşsaydı ara rejim falan değil, kalıcı bir işgal ve istila hareketi başlayacaktı.

- Rejim değişecekti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 337 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 267 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 306 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 207 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 334 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar