Mühim bir nokta

Türkiye, evet, Azerbaycan’ın yanındadır ama burada yaşayan Ermeni asıllı vatandaşlarımız bize emanettir. Bunu söylemeye bile gerek yoksa da, tekrar kayda geçsin istedim. En ufak bir endişeleri olmasın. ★ Esasen...

Türkiye, evet, Azerbaycan’ın yanındadır ama burada yaşayan Ermeni asıllı vatandaşlarımız bize emanettir. Bunu söylemeye bile gerek yoksa da, tekrar kayda geçsin istedim. En ufak bir endişeleri olmasın.

Esasen, Ermenistan’da yaşayan Ermeni Halkı’yla da bizim bir problemimiz yoktur. Biz sadece yıllardır dünyaya pompalanan bir soykırım yalanı’yla boğuşmaktayız.

Bu noktayı vurguladıktan sonra, şimdi dönelim Azeri - Ermeni çatışmasına. Biz tarafız diyoruz. Doğru. Azerbaycan’ı haklı buluyoruz ve yanında olduğumuzu her gün ilan ediyoruz. Fakat durun bir dakika. İlham Aliyev şöyle bir çıkış yapıyor. Türkiye ‘taraf’ değildir diyerek, bizi tartışmanın dışında tutmayı hedefliyor. Vallaha böyle bir siyasi nezaket, az görülmüştür. Aliyev’i kutlarım. Bir külfet yükleyip bizi kötü kişi etmek istemiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 337 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 267 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 306 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 207 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 334 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar