Maksat

Tam terör örgütü PKK’nın istediği kıvama geldik. Kutuplaşmadan öte sen-ben, öyle birbirimize düştük ki: 13 şehidin sorumlusu sen misin ben miyim noktasındayız, yuh. PKK ise masum.# Duvar...

Tam terör örgütü PKK’nın istediği kıvama geldik. Kutuplaşmadan öte sen-ben, öyle birbirimize düştük ki: 13 şehidin sorumlusu sen misin ben miyim noktasındayız, yuh. PKK ise masum.

# Duvar yazısı 

PKK’lı mı daha tehlikeli, yoksa PKK’cı mı?

Farka dikkat 

Biri Ana Muhalefet. Öbürü Abla Muhalefet. Abla daha baskın. Anası, her gün kürsüye çıkıp ne söylerse söylesin, nedense etkili olamıyor. Esasen çoğu zaman kendini tekrarlıyor. Ama abla? Ama Akşener? Maazallah, ettiği her laf, insanın ciğerine saplanıyor. Tahribat gücü epey yüksek bir bomba.

Önü açık 

Temel Karamollaoğlu, akıllı bir tüccar gibi... Sıfır sermayeyle ortaklığa girdi. İttifak, en çok ona yaradı. Tek başına ve bağımsız olarak hareket etseydi, sesini duyuramazdı, medyada falan yer bulamazdı. İttifak, SP’yi parlatmıştır. Gayet de formdadır. Tam transfer zamanıdır.

Hoş bir meşgale 

Yeni kurulan partilerin, muhalefet cenahında yer alacakları muhakkaktır. Lakin sırf Erdoğan karşıtlığı yapmak için parti kuracak kadar kindar ve gaddar olduklarını hiç sanmam. Ama zengin ve hovarda iseler onu bilemem.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar