İlâhi tesadüf

Talihsiz Yunan... 100 yıl önce, yine abilerine güvenerek, nasıl topraklarımızı işgale kalkıp da tokadı yemişse, şimdi de abilerine güvenerek Akdeniz’i gasp etmeye çalışıyor. Hangi Akdeniz bu? Hani, ordular...

Talihsiz Yunan... 100 yıl önce, yine abilerine güvenerek, nasıl topraklarımızı işgale kalkıp da tokadı yemişse, şimdi de abilerine güvenerek Akdeniz’i gasp etmeye çalışıyor. Hangi Akdeniz bu? Hani, ordular ilk hedefiniz, diye Atatürk’ün gösterdiği hedef vardı ya, işte o deniz.

............

Yâni, talihsiz Yunan, bir tokat daha istiyor. Hem de Büyük Taarruz’un tam yıldönümünde. Ne tesadüf. Aradan bir 100 yıl daha geçecek, 100 yıl sonra Yunan’ın yine bir krizi tutacak... Bir tokat daha yiyecek. Anlaşılan bu hep böyle devam edecek. Bekleriz. Her Zafer Haftası’nda buyursun. Sayesinde Atatürkçülüğümüz tazeleniyor ve yükseliyor. Düne dair Gördük ki kısıtlamalara rağmen, dün 30 Ağustos’u millet coşkuyla kutladı. Kutlayamayanlar ise kutsadı. Mühim olan budur. Büyük zaferi yüreğimizde hissetmek.

Artık şuna inanmalıyız ki, - bir avuç sapık hariç - Türkiye’de kimsenin cumhuriyetle bir problemi yok. Atatürk’le bir problemi yok... Bilâkis, daha da bilinçli bir bağlılığı var. Bu bakımdan kimse birbirine şüpheyle bakmasın artık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar