İki soru...

Kaç gündür... Sabahtan akşama kadar “Başarısız operasyon” diye bağıranlara bir soru: Yüzlerce başarılı operasyon’un hangisini alkışlamıştınız ki? ★İşin erbabına...

Kaç gündür... Sabahtan akşama kadar “Başarısız operasyon” diye bağıranlara bir soru: Yüzlerce başarılı operasyon’un hangisini alkışlamıştınız ki?

İşin erbabına da bir soru: Dostunuz, yoldaşınız, ortağınız HDP’ye rica edip 13 vatandaşımızın serbest bırakılması için tavassutunu isteyemez miydiniz? Nokta.

Hayır, nokta değil, virgül. Neden HDP diyorum? Çünkü Kandil, Abdullah Öcalan’ın lafını dinlemez. Nitekim “Silahı bırakın” dedi, bırakmadılar. Barış sürecinde... Neydi o Öcalan’ın mektubunu Diyarbakır’da okurken, Sırrı Süreyya’nın mutluluğu?.. Sanki padişahın fermanını okuyordu. Ağzı kulaklarındaydı. Sonra o da gördü ki hapisteki adamı takan yok... Ahde vefa hak getire... “Kral öldü, yaşasın kral” gibi bir şey. Neyse, konumuz o değil. Dönelim yine biz, şu başarısızlık çığırtkanlarına.

15 Temmuz’un hemen ardından sınır ötesi operasyonlara başlayan Türk Ordusu, bunlardan “Orada ne işiniz var” dışında zaten bir laf duydu mu? Duydu, duydu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar