Gündem

Üniversitelerde bir tatsızlık oldu mu, hep endişe ederim. Herhalde eski yıllardan kalan kötü izlerin etkisi... Pek benzemiyorsa bile... Boğaziçi Üniversitesi’ndeki olayları işte bu yüzden üzüntüyle takip...

Üniversitelerde bir tatsızlık oldu mu, hep endişe ederim. Herhalde eski yıllardan kalan kötü izlerin etkisi... Pek benzemiyorsa bile... Boğaziçi Üniversitesi’ndeki olayları işte bu yüzden üzüntüyle takip ediyorum... Çok sürmez inşallah.

Oraya koşa koşa giden siyasetçiler var ya... Önce zannettik ki, havayı yumuşatmaya gittiler. Ne münasebet. Meğer yangına körükle gitmişler. Zaten ilk işleri polisle takışmak oldu.. Ardından seri yalanlara başvurdular. Başka yerleri kaşımaya başladılar. Öyle ki, rektör meselesi neredeyse ikinci plana düştü.

Bunlar Ankara’da Meclis’i de böyle karıştırıyorlar. Bir meseleyi dağıtmadan, derli toplu olarak tartışmak mümkün değil. Sonunda zaten kavga çıkıyor. Ne uğruna? - Demokrasi. Yalan... Onlara demokrasi, sadece “suç işleme özgürlüğü” için lazımdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar