Fezleke...

Soru: Fezleke oylamaları muhalefet cephesinde bir sıkıntı yaratır mı? Cevap: Ama onlar GARA Operasyonu’nda başarısız oldular.★ Ne güzel anlaşıyoruz, değil mi? Fezleke denince, asıl komik olanı şu: Bazı...

Soru: Fezleke oylamaları muhalefet cephesinde bir sıkıntı yaratır mı? Cevap: Ama onlar GARA Operasyonu’nda başarısız oldular.

Ne güzel anlaşıyoruz, değil mi? Fezleke denince, asıl komik olanı şu: Bazı milletvekilleri, karar vermek için fezlekelerin içeriğini inceleyeceklerini söylüyorlar. Elbet incelesinler ama bunu öyle bir tonda söylüyorlar ki, sanırsınız, fezlekeyi yollayan makam, bir sürü suç uydurmuş.

.............

Böyle bir şey mümkün mü? Değil. İnsan, neye ve niçin parmak kaldıracağını elbet bilmeli ama “içeriğini okuyacağım” diye davul zurna çalmanın âlemi yok.

- Tabii ki okuyacaksın. Gören duyan da zannedecek ki, orada parmaklar neyin ne olduğunu bilmeden hep kalkıyor ve iniyor. Kötü günde Bu arada CHP, bir vefa gösterisine hazırlanıyor. Fezlekelerde olsun, parti kapatma meselesinde olsun, HDP’nin yanında duruyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar