Buna ad bulamadım

Beş yüz gündür evlatlarının yolunu bekleyen gözü yaşlı annelerle, bir de alay ediyor milletin vekili Erol Katırcıoğlu... Önlerinden geçerken zafer işareti yapıp (neyin zaferiyse) HDP İl Binası’na...

Beş yüz gündür evlatlarının yolunu bekleyen gözü yaşlı annelerle, bir de alay ediyor milletin vekili Erol Katırcıoğlu... Önlerinden geçerken zafer işareti yapıp (neyin zaferiyse) HDP İl Binası’na giriyor. “Buna ne yazılır, ne söylenir” diye düşündüm, vallaha laf bulamadım. Kariyer sahibi koskoca bir akademisyene hakaret etmek istemediğim için de aczimi kabullendim ve vazgeçtim. Yazmıyorum... Başka şey konuşalım.

Bir başka profesör de (Özgür Demirtaş) nereden icap ettiyse:

- Futbol karın doyurmaz dedi. Dedi ama ne yapayım, müzik de karın doyurmaz, sinema, tiyatro, hele opera ve bale hiç doyurmaz. Daha da bir sürü şey. Bunların hepsini tedavülden kaldıralım mı?

......

Gerçi profesöre ait sözlerin tamamını okumadım ama zorlama bir yorum olduğu anlaşılıyor. Keşke, konuyu biraz açsaydı... Mesela dünyada neler karın doyurur, neler doyurmaz’ı küçük bir liste halinde sunsaydı. En çok merak ettiğim de ekonomi denen bilim dalı, karın doyurur mu doyurmaz mı? Doyurursa hani nerede?

Ozan Güven davasında “suça adı karışan abajur”un mahkemeye celbine karar verildi. Eğer abajur tıpış tıpış gelmezse, polis zoruyla getirilecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 337 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 267 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 306 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 207 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 334 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar