Birkaç dilek...

Yalansız dolansız bir yıl nasip olur inşallah diyerek önce siyaset-2021’e merhaba. Hemen erken seçim diye de tutturmayın ha. Hemen hakaret’e de başlamayın. Suç işlemeden cümle kurmayı nihayet öğrenin. En...

Yalansız dolansız bir yıl nasip olur inşallah diyerek önce siyaset-2021’e merhaba. Hemen erken seçim diye de tutturmayın ha. Hemen hakaret’e de başlamayın. Suç işlemeden cümle kurmayı nihayet öğrenin. En mühimi de, ne kadar muhalif olursanız olun ama Allah aşkına Türkiye muhalifi olmayın... Yeter. “Can ve mal güvenliği yok” diyerek kendinizi rezil etmeyin.

Günlük hayata bakarsak... Bunu size söylüyorum. Ey sahte erkekler! Kadın dövmekten, kadın öldürmekten bıkmadınız mı? Ulan siz ne biçim erkeksiniz? Mahallenizde, bölgenizde, yörenizde teröristler yıllarca haraç toplarken, küçücük çocukları dağa kaldırırken, oylarınıza da silahla yön verirken, pıstınız oturdunuz ama sıra kadına gelince kahraman kesiliyorsunuz. 2021 yılı, sizi inşallah birer hakiki erkek yapar... Erkekliği de boş ver, inşallah sizi birer insan yapar.

Dün Belgrad Ormanları’ndan geçtim. Rezalet. Piknikçiler, güzel havaları kaçırmamışlar, gruplar halinde gelip temiz hava almışlar, alâ... Lakin bütün çöp ve artıklarını bırakıp gitmişler. Babalarının uşağı var ya, gelsin temizlesin. Yahu siz, evlerinizde de böyle misiniz? Koronavirüs bile bu kadarını yapmaz. 2021’de Allah sizi ıslah etsin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar