Ahde vefa

Dün Mehmet Sevigen, Beyaz TV’de anlatıyordu. Öyle içi yanmış ki, kalbi o kadar acımış ki, dinlerken ben de hüzünlendim. İnsanlar, yetiştiği ocaktan, sevdiği kulüpten, gençliğini vakfettiği...

Dün Mehmet Sevigen, Beyaz TV’de anlatıyordu. Öyle içi yanmış ki, kalbi o kadar acımış ki, dinlerken ben de hüzünlendim. İnsanlar, yetiştiği ocaktan, sevdiği kulüpten, gençliğini vakfettiği şirketten, velhasıl ona hayat veren her türlü aidiyet duygusundan kolay kopamıyor. Hele bir de Sevigen gibi hassas bir insansan yandın.

Sevigen, CHP’yi anlattı... Büyük aşkı. CHP geleneklerini hatırlattı. Ve şimdi gelinen noktaya değindi. Bunları yaparken kelimeleri çok dikkatli seçerek CHP’ye zarar vermemeye çalıştı. Ama gözleri dolu doluydu. Benim de canıma okudu. Pazar günümü mahvetti.

Beri tarafta da Muharrem İnce. Enteresan... “CHP’de gizli AK Partililer var” diyor. Ciddi mi söylüyor, şaka mı ediyor bilmem ama ilk defa duyuyor değilim.

- Yaygın bir kanaat bu. Halkın damarına basmayı iyi bilen usta ajanların sanki istilasına uğramış bir partiye benziyor CHP... İçeride sanki profesyonel bir örgüt var. Ve bu örgüt sanki partinin altını oyuyor. Ve bu örgüt sanki onu yüzde 25’lere kilitlemenin yolunu çok iyi biliyor. Şüphelenmekte haklı insanlar. Çünkü bir parti bu kadar hata yapamaz. Allah aşkına... Bu da mı Saray’ın organizasyonu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 337 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 267 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 306 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 207 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 334 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar