Erdoğan gerçeği ve önümüzdeki süreç

AK Parti'nin 276'nın altına düşmesiyle beraber Eski Türkiye güçlerinde Erdoğan'ı Fahri Korutürk haline getirme hatta Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan atma ve hatta vatana ihanetten içeri atma gibi çeşitli...

AK Parti'nin 276'nın altına düşmesiyle beraber Eski Türkiye güçlerinde Erdoğan'ı Fahri Korutürk haline getirme hatta Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan atma ve hatta vatana ihanetten içeri atma gibi çeşitli derecelerde hevesler de baş gösterdi. Özellikle paralel çete bu yönde çok kışkırtıcı yayınlar yapıyor. Bakalım başka bazıları da paralel çetenin kuyruğuna takılacak mı? 

***


Bu tür adice ve şerefsizce kışkırtmalar yapılmaya devam edilirse bu haysiyetsizlikleri yapanlar bunun bedelini ağır öder. Tayyip Erdoğan'ın Menderes gibi zindanlara tıkılma girişimi gibi bir şerefsizliğe milletin çoğunluğu izin vermez. Bu tehditler Türkiye'yi germekten ve Tayyip Erdoğan'ı daha da güçlendirmekten başka işe yaramaz. Türkiye halkı Erdoğan'a yönelik her şerefsizce saldırı karşısında Erdoğan'a daha da kuvvetli sahip çıkar. Erdoğan'dan nefret etmeyen ama Erdoğan'ın hataları ve yanlışları olduğunu düşünen insanların da çok büyük çoğunluğu Erdoğan'ı yedirmez. 

***

Dün de yazdığım gibi yaşadığı müddetçe bu ülkede bir Erdoğan gerçeği olacak ve başka hiçbir politik lider halk nezdinde Erdoğan kadar güçlü zemin sahibi olmayacak. Eğer 24 Ağustos 2014'te benim çok istediğim Erdoğan-İhsanoğlu yarışması olsaydı bu desteğin yüzde 60 seviyesinde olacağını tüm saygın araştırmacılar teslim ediyor. Erdoğan gerçeği duygulardan bağımsız objektif ve analitik bir gerçektir. Herkese hakikatlerle savaşmamasını öneriyorum. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’yi ve Erdoğan’ı hedef alan taarruzlar 21 Kasım 2017 | 9.067 Okunma ABD karşısında TSK ve MİT 20 Kasım 2017 | 1.447 Okunma Türkiye bambaşka bir döneme giriyor 19 Kasım 2017 | 3.064 Okunma Atatürk’ün ölümüne ağlayamayanlar 15 Kasım 2017 | 668 Okunma Atatürkçülük stratejisi mi var? 14 Kasım 2017 | 733 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar