Ahmet Sever'in hayret verici kitabı

Ahmet Sever'in zaman ayarlı operasyonel kitabı birkaç gündür tartışılıyor. 8 Haziran'da bu sütunda köpek balıklarıyla ve farelerle mücadele zamanı diye boşuna yazmamışım.  *** Bu Gemi sayesinde...

Ahmet Sever'in zaman ayarlı operasyonel kitabı birkaç gündür tartışılıyor. 8 Haziran'da bu sütunda köpek balıklarıyla ve farelerle mücadele zamanı diye boşuna yazmamışım. 

***


Bu Gemi sayesinde adam yerine konup mevki makam sahibi olanlar ilk fırtınada gemiyi terk eden fareler haline gelebilir diye uyarmıştım. İşte fareler şimdi yavaş yavaş dökülüyor. 

***


İşte şimdi bu Gemi'ye saldıran köpekbalıklarıyla olduğu kadar farelerle de mücadele zamanıdır. Peki Ahmet Sever'in kötü niyetli operasyonel kitabından AK Parti ne sonuçlar çıkartabilir? 

***


AK Parti Türk siyasi tarihinde Kurt Kanunu'nu aşabilen tek parti olarak tarihe geçmişti. Daha önceki sağ partiler kalleşlik hukuku ile kendi kendilerini yok ettiler. AK Parti kalleşlik hukukunu aşıp soylu bir kardeşlik hukuku geliştirebildiği için tüm dış saldırılara karşı sapasağlam durabildi.

***


Birkaç gün önce de yazdığım gibi AK Parti içinde her zaman çok ciddi tartışmalar ve ayrılıklar yaşandı ama pusuya yatma adam satma ve arkadan vurma gibi kalleşlikler yaşanmadı ya da az yaşandı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’yi ve Erdoğan’ı hedef alan taarruzlar 21 Kasım 2017 | 9.066 Okunma ABD karşısında TSK ve MİT 20 Kasım 2017 | 1.444 Okunma Türkiye bambaşka bir döneme giriyor 19 Kasım 2017 | 3.063 Okunma Atatürk’ün ölümüne ağlayamayanlar 15 Kasım 2017 | 667 Okunma Atatürkçülük stratejisi mi var? 14 Kasım 2017 | 729 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar