Geleceğe bir bakıp geri döndüm

Eğer bu sayfaya pazarları ufaktan göz atıyorsanız bir süredir otonom otomobillerle ilgili daha çok şey yazmaya başladım. Çünkü otomobilin geleceği şekillenirken sadece geleceğin yakıtı değil...

Eğer bu sayfaya pazarları ufaktan göz atıyorsanız bir süredir otonom otomobillerle ilgili daha çok şey yazmaya başladım. Çünkü otomobilin geleceği şekillenirken sadece geleceğin yakıtı değil, geleceğin ulaşım vizyonu da şekilleniyor.
Otonom yani sürücü müdahalesi olmadan otoyollarda gidebilen otomobiller geleceğin önemli bir parçası. Ama bundan daha fazlası var gelecekte. Hem de yakın gelecekte.

Geçtiğimiz hafta iki gün Almanya’nın Stuttgart kentinde Bosch tesislerinde geleceğin otomotiv ilintili vizyonuna ilk elden tanıklık ettim.
Hayatımda ilk kez otonom sürüş yapan bir otomobile bindim. Ve geleceğin kamyon vizyonuyla tanıştım. İşte izlenimlerim…

HEM YOLU HEM SÜRÜCÜYÜ İZLİYOR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nintendo kartondan oyuncaklarla geliyor 05 Şubat 2018 | 137 Okunma Otomobilde abonelik dönemi başlıyor! 29 Ocak 2018 | 357 Okunma Bu robota sarılınca hemen uyuyacaksınız 08 Ocak 2018 | 133 Okunma Teknoloji nereye gider? 31 Aralık 2017 | 73 Okunma Mars yörüngesine Tesla fırlatıyor! 25 Aralık 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar