Tarifsiz vahşet

-Bir kadının ırzına geçmek vahşettir!-Evli bir kadınının ırzına geçmek katmerli vahşettir!-Evli bir kadının kocasının gözleri önünde ırzına geçmek tarifsiz vahşettir!..Bu...

-Bir kadının ırzına geçmek vahşettir!
-Evli bir kadınının ırzına geçmek katmerli vahşettir!
-Evli bir kadının kocasının gözleri önünde ırzına geçmek tarifsiz vahşettir!..
Bu vahşetlerin hepsi Doğu Guta’da işlenmektedir.
O kadınlardan biri sesini duyurabildi. Anlattıklarını televizyonlar verdi. Esad adlı zalimin askerleri, kocasının gözleri önünde defalarca kendisine tecavüz etmişler. Bir kadının da bir kocanın da başına bundan daha büyük hangi felaket gelebilir?
Şam’ın mücavir sahası Doğu Guta, insanlığın öldüğü yerdir.
Bütün herkes, mağdure ve hamile bu kadını dinledi. Peki dünyayı idare edenler, dünya kadınları ne yaptı? Türk kadınları ne yaptılar? Ortada gözle görülür, zalimi caydırıcı bir şey yok!
Kim bilir daha kaç kadın ağzı salyalı tasmasız mütecavizlerin aşağılık fiillerine maruz kaldılar, kalıyorlar.
Velev ki birçok değil, bir kadın böyle bir berbat muameleyi yaşamış olsa bile Beşar Esad’la O’nun insan olmanın her türlü vasfından sıyrılmış haydutlarının hesap vermesi, yargılanması gerekmez mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
STANBULU HARCAMA!.. 28 Mart 2024 | 165 Okunma EHREMNET 26 Mart 2024 | 269 Okunma CEPHE, GAZZEDEN KANDL'E KADAR! 23 Mart 2024 | 86 Okunma KAZA! 21 Mart 2024 | 100 Okunma PAHALILIK ADLI DMAN! 16 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar