Suriyeli nefretini kışkırtanlar, bu cinayetin ortaklarıdır!

Bir vilayetimizin bir kazasında tarihin en bayağı, en dehşet verici ve en zâlim cinayetlerinden biri işlendi:Bu ilçemizde ikamet eden Suriyeli bir aile reisi, iş dönüşü hanımıyla çocuğunu evde bulamayınca...


Bir vilayetimizin bir kazasında tarihin en bayağı, en dehşet verici ve en zâlim cinayetlerinden biri işlendi:
Bu ilçemizde ikamet eden Suriyeli bir aile reisi, iş dönüşü hanımıyla çocuğunu evde bulamayınca polise müracaat etmek zorunda kalmış.
Korkunç gerçek de böylece ortaya çıkmış.
"Sanık" sıfatlı cânilerin ikrar ve itirafından hadisenin oluş seyri şöyledir:
Aile reisi evde yokken iki kişi, Suriyeli bu ailenin evini basıp 20 yaşındaki hamile kadınla 10 aylık bebeği kaçırmışlar. Ormanlık bir arazide önce kadına tecavüz edilmiş, sonra taşla başı ezilerek öldürülmüş. Genç anneyi öldürmeleri kin ve nefretlerini söndürmeye yetmemiş olmalı ki bebeği de öldürmüşler.
Adli Tıp raporu, katillerin ikrarını doğrulamaktadır.
Kadının hayatının baharında olması, hamile olması, ailenin misafirimiz olması, insan şeklindeki bu iki canavarı suç işlemekten vazgeçirtememiştir. Çocuğun bebek olması ve cinayete şahitlik edecek yaşta olmaması da azgın katilleri durduramamıştır.
Türkiye'de bir süredir sistemli şekilde "Suriyeli" düşmanlığı işlenmektedir. Nice kimsede olduğu gibi o düşmanlık, bu iki canavarda da derin bir nefret hâlini almış olduğundan utandıran bu olay yaşanmış oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEERLER YERNE OTURTMAK!.. 25 Nisan 2024 | 87 Okunma SOHBET 20 Nisan 2024 | 88 Okunma 5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 55 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar