Siyaseten intihar!!!

Ekrem İmamoğlu, İBB başkan adayı olduğunda adı-sanı bilinmeyen, resmi ve eseri görülmemiş bir meçhuldü.Buna rağmen nasıl bir çalışmayla desteklendi ki bir anda şöhret oldu...

Tam 40 yıldır iktidara gelmeye hasret kalmış CHP’liler, adaylarını öve öve bitiremiyorlardı.
Ekrem İmamoğlu, güler yüzlüydü, nazikti, dürüsttü, kibardı, alçak gönüllüydü, asla kızmazdı, herkesi kucaklardı, Allah’ın bu millete bir lütfuydu.... ve buna benzer daha nice methüsenalar. Sanki bir siyasetçiden değil de bir veliden söz ediliyordu.
Bunlar denirken biz, ekranlarla şu sütunumuzda şöhretin, o malum tehlikeli yanına dikkat çekerek şöyle demiştik:
Şöhreti idare etmek kolay değildir. Temenni ederiz ki çabuk şöhret olan bu isim, saman alevi gibi çabuk sönmesin. Cem Uzan, bir iş adamıyken birden politikaya dalmış doludizgin gidiyordu. O politik “sarhoşluk” içindeyken Temmuz 2003’te Bursa’daki Genç Parti mitinginde Başbakan Tayyip Erdoğan’a ağzından çıkanı kulağı duymayarak “Allahsız herif!” dedi. Bu galiz hakaret, onu bitirdi. Siyaseten intihar etmişti. Ticareten de bitti. Sonunda Ürdün’de yaşadı, Fransa’ya iltica etti.
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı’nı ziyaretle Eyüp Sultan Camii’nde Yasin-i şerif okumakla, semt pazarlarını ziyaretle işe başlamıştı. Dediğimiz gibi CHP’liler iktidar olmaya hasretlerdi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
STANBULU HARCAMA!.. 28 Mart 2024 | 163 Okunma EHREMNET 26 Mart 2024 | 269 Okunma CEPHE, GAZZEDEN KANDL'E KADAR! 23 Mart 2024 | 86 Okunma KAZA! 21 Mart 2024 | 100 Okunma PAHALILIK ADLI DMAN! 16 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar