ŞAHLANIŞ

Cumartesi günü Elâzığ, Hakkâri, Mardin, Batman, Ağrı, Şırnak, Siirt, Bitlis, Şanlıurfa, Van, Muş ve Tunceli illerimizde vatandaşlarımız, devâsa Türk bayrakları altında yürüyerek...

Cumartesi günü Elâzığ, Hakkâri, Mardin, Batman, Ağrı, Şırnak, Siirt, Bitlis, Şanlıurfa, Van, Muş ve Tunceli illerimizde vatandaşlarımız, devâsa Türk bayrakları altında yürüyerek “Kahrolsun PKK”, “Şehîdler ölmez, vatan bölünmez!” şeklinde sloganlar atarak terör örgütünü lânetlediler.
Vatandaşlar, hem Diyarbakırlı Kahraman Analar’la olduklarını göstermek ve hem de maişetini temin etmek için Kulp ilçesinde ormana giderken zalim bölücü örgütün bombayla katlettiği 7 sivil vatandaşa kıyılmasına duydukları büyük öfke sebebiyle sokak ve meydanlardaydı...
Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da yüz binler, başlarının üstünde şerefli bayrağımızı taşırken hain örgütü ve onun arkasında yer alan sömürgeci devletleri, en şiddetli tonda protesto ediyorlardı.
Böylesine büyük ve böylesine öfkeli bir protesto, son yıllarda görülmemişti. Kanlı örgüt, 35 yıldır bölge halkını sindirmiş ve yıldırmıştı. Bu süre içinde bazı yerlerde devlet kudretinin zaman zaman zaafa uğradığı bile oldu. Bu sebeple 14 Eylül 2019 bir dönüm noktasıdır. Buraya varılmasının 3 esas sebebi vardır:
-Malûm terör örgütüne karşı son senelerde yurt içi ve yurt dışında karadan ve havadan verilen fasılasız ve tavizsiz mücadele.
-Gizli ve sinsi tehditlerle alınan oylar sonucu seçimlerin kazanılmasının ardından örgüte biat eden bir kısım başkanların vazifeden alınarak yerlerine kayyum tayin edilmesi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
STANBULU HARCAMA!.. 28 Mart 2024 | 165 Okunma EHREMNET 26 Mart 2024 | 269 Okunma CEPHE, GAZZEDEN KANDL'E KADAR! 23 Mart 2024 | 86 Okunma KAZA! 21 Mart 2024 | 100 Okunma PAHALILIK ADLI DMAN! 16 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar