Mazlumların ümidi olmak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü AK Parti’nin Giresun İl Kongresinde kendisine yazılan bir mektubu paylaştı. Mektup, Doğu Guta’daki bir hanım yöneticiden geliyor ve şöyle diyordu: “-Ne olursunuz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü AK Parti’nin Giresun İl Kongresinde kendisine yazılan bir mektubu paylaştı. Mektup, Doğu Guta’daki bir hanım yöneticiden geliyor ve şöyle diyordu:

“-Ne olursunuz Sayın Cumhurbaşkanım? Afrin’de attığınız adımları, Doğu Guta’da da atınız. Bizim artık dayanma gücümüz kalmadı. 250 bin kişilik Doğu Guta’da şu an 20 bin kişiye düştük. Herkes, Doğu Guta’yı terk ediyor. Bizim de akıbetimizin ne olacağı belli değil!!!”

Bu mektubu o hanımefendi yazıp imzaladı. Fakat eminiz ki bu memleketin çok yüksek çoğunluğu da kalbden imzalamaktadır. O dilek, bu milletin de dileğidir. Hatta ümmetin dileğidir. Mektup sadece Sn. Erdoğan’a yazılmamıştır. Büyük Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı’nın şahsında aynı zamanda millete ve ümmete yazılmıştır.

Bu, mektuptan öte kulakları sağır edecek denli bir imdat çığlığıdır.

Doğu Guta, Şam’ın mahallesi sayılacak bir ilçedir. Rejim, Rus ve İran iş birliğiyle şehir harabeye döndü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEERLER YERNE OTURTMAK!.. 25 Nisan 2024 | 94 Okunma SOHBET 20 Nisan 2024 | 88 Okunma 5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 55 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar