Mazlum Filistin!...

Önceki akşam ekranlar, bir kere daha İsrail polisinin sivil insanlara haydutça saldırılarıyla kirleniyordu. Saldırganlığa sadece erkekler değil, kadın ve kızlar da maruz kalmıştı.Vahşet, bundan da ibaret...

Önceki akşam ekranlar, bir kere daha İsrail polisinin sivil insanlara haydutça saldırılarıyla kirleniyordu. Saldırganlığa sadece erkekler değil, kadın ve kızlar da maruz kalmıştı.
Vahşet, bundan da ibaret değildi. Kudüs İslami Vakıflar İdaresi Sözcüsü Firas Dibs’in yaptığı açıklamaya göre İsrail polisi, Mescid-i Aksa bölgesindeki Kubbetü’s Sahra Camii’ne baskın düzenleyerek içeridekileri darbetmiştir. Cami görevlileri ve oradakiler hırpalanıp-yaralandığı gibi ayrıca Kudüs Şeriat Mahkemesi Reisi ve Kudüs İslami Vakıflar Reisi Şeyh Vasıf el Bekri ile Mescid-i Aksa Vakfı Müdürü Şeyh Ömer el Kisvani de darbedilmişlerdi.
Bunlar olurken İsrail helikopterleri Mescid-i Aksa’nın üstünde uçmuş, ilk kıblemizin kapıları kapatılmış ve estirilen zorbalıkla olmayan huzur ve güvenlik bir kere daha bozulmuştu.
Saldırı ve hakarete uğratan, yalnızca kadın, erkek, hâkim ve din adamları değildir. Saygısız, sorumsuz ve korkak polisin postallarıyla içeri girmesiyle bizatihi adı geçen mabetler de hakarete maruz kalmıştır.
Hâliyle akla gelen soru şudur?
İsrail emniyet kuvvetleri, bu vicdansızlığı niçin yaptılar?
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEERLER YERNE OTURTMAK!.. 25 Nisan 2024 | 68 Okunma SOHBET 20 Nisan 2024 | 88 Okunma 5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 55 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar