Kendi dilinden Fetö örgütü

15 Temmuz 2016 günü Anadolu medyasının mes'elelerini görüşmek için Konya'daydık. Toplantı iki gün sürecekti. Birinci gün hükûmeti temsilen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş konuştu....

15 Temmuz 2016 günü Anadolu medyasının mes'elelerini görüşmek için Konya'daydık. Toplantı iki gün sürecekti. Birinci gün hükûmeti temsilen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş konuştu. İkinci gün de Kültür Bakanı Nabi Avcı konuşacaktı. Ancak ikinci gün toplantı yapılamadı. 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece Türkiye, tarihinin en büyük ihanetlerinden birine sahne oldu. Cumhurbaşkanından sokaktaki vatandaşa kadar, kadın, erkek ve çocuğuyla bu darbe ihanetini püskürttük. 249 şehidimiz, 2.500'e yakın gazimiz oldu ama destanlara destanlar eklenerek vatan kurtuldu.
Darbe gecesi ertesi gün akşama kadar Twitter’dan darbeciler aleyhine yayın yaptık. Hava meydanı bombalandığı için İstanbul’a hemen dönememiştik. Dönüşümüz, sürücüsünün kimliğimizi bilmediği bir otomobille oldu. İstanbul'a yaklaşırken TRT Haber'den aradılar. Eve uğramadan doğrudan TRT'ye geçtim. Uzun uzadıya darbeyi konuştuk. O gece yaptığım konuşma belki bazılarını şaşırtmıştı. O tesbit ve kanaatimizi daha sonra başka tv'lerde ve sütunumuzda da tekrarladık.
Şaşırttığını tahmin ettiğim sözlerimiz neydi? İlk iki gün boyunca herkes, aynı şeyleri söylüyordu. İstiklâlimize, istikbâlimize, vatanımıza ve bayrağımıza saldırıldı!.. Bunlar deniyor ve bir işgalin savuşturulduğu dile getiriliyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 53 Okunma DERS!.. 06 Nisan 2024 | 171 Okunma SA CENAHIN FLAH OLMAZ AAILIK KOMPLEKS!.. 04 Nisan 2024 | 370 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar