HAÇLI, SİYON VE FETÖ İŞ BİRLİĞİ!

Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, 3 eski başbakan, birtakım Hıristiyan ve Yahudi din temsilcileriyle yazarlardan meydana gelen 300 kişi, Paris’te bir bildiri yayınlayarak “şiddet ve Yahudi aleyhtarı fikirler”...

Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, 3 eski başbakan, birtakım Hıristiyan ve Yahudi din temsilcileriyle yazarlardan meydana gelen 300 kişi, Paris’te bir bildiri yayınlayarak “şiddet ve Yahudi aleyhtarı fikirler” yaydığı gerekçesiyle bazı âyetlerin Kur’ân-ı kerîm’den çıkartılması gerektiğini iddia ettiler.
Bunlar, bu densizliği yaparken Kur’ân-ı kerîm’i kendi konsillerinde tekraren  yazılmış muharref/tahrif edilmiş, bozulmuş İncilleriyle aslıyla alakasız Tevrat gibi mi zannetmekteler? Burada tek başına bir cahillik yoktur. Cahillikle beraber Hıristiyan ve Yahudi din yobazlığı, haçlı taassubu ve İslamofobyanın İslam nefretine dönüş kindarlığı da vardır. Hadise tamamen siyasidir.  Kendilerine aydın denen  karanlık kafalı bu güruhun kimler olabileceğini anlamak için bildirideki en meşhur imza Sarkozy’nin biyografisine bakmak yeter:  
Sarkozy, 2007 yılında cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında Libya’dan gayrı meşru olarak para kopardığı için bir süre önce nezarete alındı ve yargılanmaya başlandı. Uzunca olan asıl adı  Macarcadır. Babası, Nagubocsai Sarkozy  Pal, Macar’dır. Anne dedesi Aron Mallah, Katolik İspanya’nın zulmünden kaçıp Osmanlıya sığınarak Selanik’e yerleşen, buradan İzmir’e, oradan da Fransa’ya göçen Sefaret Yahudileri neslindendir. Vaziyet o ki gizli Siyonist bu kimse, hem anne ve hem de baba tarafından Yahudi’dir. Sarkozy hem  Siyonisttir  ve hem de haçlı kanaldan şiddetli bir İslam nefretiyle beslenmektedir.  Bu 300 aşağılık çapulcunun arasında yer almakla aynı zamanda göze girip yolsuzluk davasından da beraat etme hesabını güttüğü de anlaşılmaktadır.  
Değil bu cahillerin; en namlı papaz ve hahamların bile Kur’ân-ı kerîmden hüküm çıkartmaları imkânsızdır. Bunu ancak salahiyetli İslâm âlimleri yapabilirler. Bu mutlak gereceğe rağmen çıkartırlarsa işte böyle rezil ve rüsva olurlar.  300 değil, 3 milyon, yarı aydın  bir araya gelip benzer bir beyanname neşretseler ne yazar? Hiçbir şey. Zevzeklikleri, boşboğazlıklarıyla kalırlar.  Kur’ân-ı kerim’in ebedî rehberimizin 15 asırdır tek harfi değişmediği gibi  kıyamete kadar da değişmeyecektir. Kur’ân-ı kerîm, Allahü teâlânın himayesinde, korumasında olduğu gibi biz, Müslümanlar da bütün dikkat, cesaret, hassasiyet  ve tavizsiz duruşumuzla mukaddes kitabımıza siperiz.
Şunlar tesadüf değildir:
3 ayrı mekândan 3 ayrı sebeple  3 ayrı saldırı gelmiştir.
1- 300  Fransız, Paris’te mübarek ve mukaddes kitabımıza iftira atarak zehir saçmışlardır.
2-14 Mayıs’ta Amerikan sefareti açılmadan bir hafta evvel İsrail, Washington’dan aldığı izinle Kudüs sokaklarına Amerikan sefaretine giden yol levhaları asmıştır.
3- Washington yönetimi, Rusya’dan S-400 füzeleri satın alamızla Suriye’de kendisine rağmen bağımsız bir siyasî ve askerî yol takip ettiğimiz için bizi cezalandırmak maksadıyla Türkiye’nin F-35 projesinden çıkartılması ve bu uçakların TSK’ya satılmamasına dair kendi iç mevzuatını harekete geçirmiştir.
Zamanlama da tesadüf değildir:
1-İslâm âlemi, mübarek ramazan ayına girmektedir.
2-Türkiye, Kuzey Suriye ve Kuzey Irak’ta askerî harekâta devam etmektedir.
3-Türkiye, 24 Haziran’da erken seçime gitmektedir.
Bu seçimde ‘Cumhur İttifakı’nın kazanacağı bellidir.
Bu sebeple Müslümanların asabını bozup  kargaşa çıkartmak istemekteler.
Bütün bunların arkasında haçlı, siyon ve FETÖ iş birliği vardır.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
STANBULU HARCAMA!.. 28 Mart 2024 | 165 Okunma EHREMNET 26 Mart 2024 | 269 Okunma CEPHE, GAZZEDEN KANDL'E KADAR! 23 Mart 2024 | 86 Okunma KAZA! 21 Mart 2024 | 100 Okunma PAHALILIK ADLI DMAN! 16 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar